PodKast

De PodKast is de oplossing waarmee jij je podcast kan opnemen. Reserveer de mobiele studio in De Nieuwe Bibliotheek Almere, of in FlevoMeer Bibliotheek in Lelystad.

Middelen

Het onderwijs ontdekt de meerwaarde van podcast. Om het eenvoudig te maken hebben wij de PodKast laten ontwerpen door kunstenaar Jim van der Wardt. Hij maakte met een stevige, duurzame PodKast; een mobiele studio die je gemakkelijk je lokaal binnen kunt rijden; stekker in het stopcontact en met één druk op knop start je de opname!

Podcast is een leermiddel. Je kunt leerstof samenvatten, zodat de student het kan beluisteren op weg naar het tentamen, of een gesprek voeren tussen vier studenten die de verkiezingen bediscussiëren na het vak burgerschap, een openhartig gesprek over schulden, liefde, seksualiteit, drugs, maar ook ondernemerschap, zelfstandig wonen, al dan niet met een professional. Tal van invalshoeken en voor de student te beluisteren wanneer het uitkomt; bij het reizen, sporten, koken.

De PodKast is te bestellen, maar ook te reserveren in De Nieuwe Bibliotheek Almere, of in FlevoMeer Bibliotheek in Lelystad.

gif podkast

Ontwerper

De PodKast is ontworpen door artistiek vormgever Jim van der Wardt. Hij noemt zichzelf een ‘duurzame verhalenverteller’. Hij houdt van projecten waarvan de vorm en materialen een verhaal vertellen, of vragen uitlokken. Duurzaam. Jim: “De materialen die ik gebruik hebben al een leven gehad op verschillende plekken in Almere. Denk aan tafelbladen uit Almeerse huiskamers, hout dat gebruikt is al verpakkingsmateriaal en plaatmateriaal uit een paviljoen dat op de Floriade stond. Allemaal grondstoffen met een eigen verhaal. Als vorm is er gekozen voor een ronde tafel. Daar zit namelijk niemand aan het hoofd en is iedereen gelijk.”

Wil jij de PodKast reserveren?
Vul dit formulier in.